Почетна

Упатство за забрана за користење ствари за време на изборен процес

Упатство за забрана за користење на движни и недвижни ствари во државна сопственост за време на изборен процес pdf.

Допис од Владата на Република Македонија pdf.

Печати Е-пошта

Додади коментар


Security code
Нов код