Одржана втора регионална конференција на тема Електронска трговија и поштенските услуги

На 5 и 6 јуни 2013 год. во Арангеловац, Република Србија се одржа втората регионална конференција на тема „ Електронска трговија и поштенски услуги“. Конференцијата се одржа под организација на Републичката агенција за поштенски услуги на Србија под покровителство на Министерството за меѓународна и внатрешна трговија и телекомуникации и Министерството за финансии и економија на Република Србија.

Печати Е-пошта