Упатство за време на изборен процес

Упатство за начинот на постапување на министерствата, другите органи на државната управа и управните организации за време на изборниот процес pdf.

Допис од Владата на Република Македонија pdf.

Печати Е-пошта

Додади коментар


Security code
Нов код