Нов закон за поштенски услуги

 

Собранието на Република Македонија на шестото продолжение на својата 124 седница од 06.12.2010 година го усвои новиот Закон за поштенски услуги.

Законот е објавен во Службен весник на Р.М. бр.158 од 09.12.2010 а стапи на сила на 10.12.2010 година

Преземи го законот тукаpdf

Печати Е-пошта