Издадени и укинати


Имe на давател Статус Датум на издавање Престанал да обезбедува ПУ на:
1АД Македонска пошта СкопјеИндивидуална дозвола2008-12-24
2НОВА ПОШТА ДОО СкопјеОпшто овластување2015-11-11
3Карго Експрес ДООЕЛ увоз извоз БитолаОпшто овластување2014-06-11
4ГЛОБАЛ МЕССАГЕ ДООЕЛ увоз-извоз СкопјеОпшто овластување2013-01-25
5Ваш Курир Плус ДООЕЛ ПрилепОпшто овластување2017-02-13
6ДелЦо ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2011-11-01
7Цикло Пошта ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2018-02-28
8ДЕЛИВЕРИМЕН ДОО увоз-извоз СкопјеОпшто овластување2014-07-31
9ИН ПОШТА РАДЕСКИ ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2016-03-31
10ВИП ПОШТА ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2019-03-04
11М-Достава ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2018-02-26
12ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2016-06-09
13СИТИ ПОШТА ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2019-01-18
14БРЗА ПРАТКА ПОСТ-М ЛОГИСТИК ДООЕЛ експорт импорт ТетовоОпшто овластување2016-05-25
15РСЕ ОПТИМА Вите ДООЕЛ увоз-извоз СкопјеОпшто овластување2014-05-13
16Блек Партнер Деливери ДОО увоз-извоз СкопјеОпшто овластување2018-02-21
17ДЕЛИВЕРИ СЕРВИС ИНТЕРНЕШЕНЕЛ ДООЕЛ СКОПЈЕОпшто овластување2016-02-10
18МЕРЏАНОСКИ ТП - ТетовоОпшто овластување2012-06-30
19АНФИЛЕНД ДООЕЛ увоз извоз- за подружница БРЗА ПОШТА број еден СкопјеОпшто овластување2019-01-11
20ТНТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ СКОПЈЕОпшто овластување2014-05-15
21ЕКСТРА 03 ДООЕЛ КавадарциОпшто овластување2014-02-28
22Интернешенел меил деливери-ИМД ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2018-01-09
23ДРД КУРИР ДООЕЛ СКОПЈЕОпшто овластување2014-07-25
24РИВАЛ ИНЖИНЕРИНГ - подружница ЕКСПРЕС СкопјеОпшто овластување2015-06-03
25ЈОКАМ пошта 2011 ДООЕЛ с.Оровник ДебарцаОпшто овластување2012-01-23
26ПРЕМИУМ ДЕЛИВЕРИ ДОО СкопјеОпшто овластување2019-01-11
27ЕКСПРЕС ПОШТА ДОО СтрумицаОпшто овластување2016-04-11
28ИН ТИМЕ МК БПС ДОО СкопјеОпшто овластување2014-07-28
29ПРОЛОГИС сервис ДООЕЛ Скопје подружница ПРОЛОГИС СЕРВИС сервисОпшто овластување2014-02-07
30АБЦ Пост ТП ГостиварОпшто овластување2017-04-06
31ТПЛ Тотал Логистик ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2016-02-04
32ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2019-01-10
33ЈДМ ПОСТ ЛОГИСТИКС ТетовоОпшто овластување2016-02-03
34ДХЛ Експрес Македонија ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2014-05-26
35Брза пратка ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2015-04-14
36ДМ Јосифоски ДООЕЛ ПрилепОпшто овластување2017-03-23
37БАЛКАН ДЕЛИВЕРИ СЕРВИС ДОО СкопјеОпшто овластување2015-01-23
38Еко Пошта ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2018-04-25
39МУЛТИМЕДИА ДООЕЛУкината Стандардна дозвола2009-06-302010-12-31
40ЛОГИС ГОС ДООЕЛ увоз-извозУкината Стандардна дозвола2010-03-312011-10-17
41Ветец Цо ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-09-302012-12-31
42МАКРОШПЕД ЛОГИСТИК ДООЕЛ ПрилепУкината Стандардна дозвола2016-08-05
43СПИДИ ДИЛИВЕРИ ДОО СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-03-312015-04-01
44ДППУ Жијани Торпедо ДООЕЛУкината Стандардна дозвола2010-11-302013-11-30
45Вертикал Солутионс ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-05-292010-12-31
46Сторм МАКС ДООЕЛУкината Стандардна дозвола2010-12-312013-12-31
47ТИР ДООЕЛ извоз-увоз СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-05-292009-11-04
48Диливери експрес ДОО СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-03-312011-10-17
49Леопард Експрес ДОО СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-06-222011-10-17
50Карго Експерт 2010 ДООЕЛУкината Стандардна дозвола2010-09-302011-10-17
51ФЛЕШНЕТ МАРКЕТИНГ ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-06-292011-12-16
52Бајк Експрес Диливери ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2010-05-252013-05-31
53ИМПЕГНА ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-04-152009-07-28
54ИНФОФАКС Тони ДООЕЛ експорт импортУкината Стандардна дозвола2010-01-252010-12-31
55СИТИ БАЈК ЕКСПРЕС ДОО СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-04-302011-12-24
56КАРГО ПЛУС увоз-извоз ДООЕЛ БитолаУкинато Одобрение2009-02-092011-10-17
57КУРИР ЕКСПРЕС ДООЕЛ ПрилепУкинато Општо овластување2014-05-162017-10-12
58Глобко логистик ДООЕЛ СкопјеУкинато Општо овластување2014-06-302018-12-25
59ДМ-Компани увоз-извоз ДООЕЛ ПрилепУкинато Општо овластување2013-01-252016-12-31
60ДЕЛИВЕРИ ФИЛИП ДООЕЛ ПрилепУкинато Општо овластување2014-04-102018-12-31
61Моја пошта ДООЕЛУкинато Општо овластување2012-09-282013-12-10
62ВИЗАРД ДЕЛИВЕРИ ДОО СкопјеУкинато Општо овластување2015-02-122017-12-31
63Казабланка Џокер ДООЕЛ БитолаУкинато Општо овластување2014-03-172017-06-16
64ВАШ КУРИР ДОО СкопјеУкинато Општо овластување2016-05-302017-03-07
65СКОПЈЕ ВЕЛОСИПЕДИСТ ДООЕЛ СкопјеУкинато Општо овластување2014-08-252018-12-25
66ИН ТАКСИ ДОО - Подружница 6 ИН ПОШТАУкинато Општо овластување2013-04-302015-06-01
67ПОТРЧКО ДООЕЛ СкопјеУкинато Општо овластување2011-03-312011-12-31

Печати Е-пошта