Издадени и укинати


Имe на давател Статус Датум на издавање Престанал да обезбедува ПУ на:
1АД "Пошта на Северна Македонија„ - СкопјеИндивидуална дозвола2008-12-24
2БАЛКАН ДЕЛИВЕРИ СЕРВИС ДОО СкопјеОпшто овластување2015-01-23
3Еко Пошта ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2018-04-25
4НОВА ПОШТА ДОО СкопјеОпшто овластување2015-11-11
5Карго Експрес ДООЕЛ увоз извоз БитолаОпшто овластување2014-06-11
6ГЛОБАЛ МЕССАГЕ ДООЕЛ увоз-извоз СкопјеОпшто овластување2013-01-25
7ИН ТАЈМ ПОСТ ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2019-07-18
8Ваш Курир Плус ДООЕЛ ПрилепОпшто овластување2017-02-13
9ДелЦо ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2011-11-01
10Цикло Пошта ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2018-02-28
11ДЕЛИВЕРИМЕН ДОО увоз-извоз СкопјеОпшто овластување2014-07-31
12ИН ПОШТА РАДЕСКИ ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2016-03-31
13ВИП ПОШТА ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2019-03-04
14М-Достава ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2018-02-26
15ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДОО СкопјеОпшто овластување2016-06-09
16СИТИ ПОШТА ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2019-01-18
17БРЗА ПРАТКА ПОСТ-М ЛОГИСТИК ДООЕЛ експорт импорт ТетовоОпшто овластување2016-05-25
18РСЕ ОПТИМА Вите ДООЕЛ увоз-извоз СкопјеОпшто овластување2014-05-13
19Блек Партнер Деливери ДОО увоз-извоз СкопјеОпшто овластување2018-02-21
20ДЕЛИВЕРИ СЕРВИС ИНТЕРНЕШЕНЕЛ ДООЕЛ СКОПЈЕОпшто овластување2016-02-10
21МЕРЏАНОСКИ ТП - ТетовоОпшто овластување2012-06-30
22АНФИЛЕНД ДООЕЛ увоз извоз- за подружница БРЗА ПОШТА број еден СкопјеОпшто овластување2019-01-11
23ПНЛ ТРАНСЛОГ ДООЕЛ СКОПЈЕОпшто овластување2014-05-15
24ЕКСТРА 03 ДООЕЛ КавадарциОпшто овластување2014-02-28
25Интернешенел меил деливери-ИМД ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2018-01-09
26ДРД КУРИР ДООЕЛ СКОПЈЕОпшто овластување2014-07-25
27БАТЕ ПЕРЕ ЕКСПРЕС ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2015-06-03
28ЈОКАМ пошта 2011 ДООЕЛ с.Оровник ДебарцаОпшто овластување2012-01-23
29ПРЕМИУМ ДЕЛИВЕРИ ДОО СкопјеОпшто овластување2019-01-11
30ЕКСПРЕС ПОШТА ДОО СтрумицаОпшто овластување2016-04-11
31ИН ТИМЕ МК БПС ДОО СкопјеОпшто овластување2014-07-28
32ПРОЛОГИС сервис ДООЕЛ Скопје подружница ПРОЛОГИС СЕРВИС сервисОпшто овластување2014-02-07
33ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО - Подружница ФАЛКОН ЛОГИСТИК КУРИР(ФЛЦ) СКОПЈЕОпшто овластување2019-07-24
34АБЦ Пост ТП ГостиварОпшто овластување2017-04-06
35ТПЛ Тотал Логистик ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2016-02-04
36ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2019-06-21
37ДХЛ Експрес Македонија ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2014-05-26
38МЕКС ПОШТА ДОО СКОПЈЕОпшто овластување2019-07-18
39Брза пратка ДООЕЛ СкопјеОпшто овластување2015-04-14
40ДМ Јосифоски ДООЕЛ ПрилепОпшто овластување2017-03-23
41СИТИ БАЈК ЕКСПРЕС ДОО СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-04-302011-12-24
42МУЛТИМЕДИА ДООЕЛУкината Стандардна дозвола2009-06-302010-12-31
43ЛОГИС ГОС ДООЕЛ увоз-извозУкината Стандардна дозвола2010-03-312011-10-17
44Ветец Цо ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-09-302012-12-31
45МАКРОШПЕД ЛОГИСТИК ДООЕЛ ПрилепУкината Стандардна дозвола2016-08-05
46СПИДИ ДИЛИВЕРИ ДОО СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-03-312015-04-01
47ДППУ Жијани Торпедо ДООЕЛУкината Стандардна дозвола2010-11-302013-11-30
48Вертикал Солутионс ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-05-292010-12-31
49Сторм МАКС ДООЕЛУкината Стандардна дозвола2010-12-312013-12-31
50ТИР ДООЕЛ извоз-увоз СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-05-292009-11-04
51Диливери експрес ДОО СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-03-312011-10-17
52Леопард Експрес ДОО СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-06-222011-10-17
53Карго Експерт 2010 ДООЕЛУкината Стандардна дозвола2010-09-302011-10-17
54ФЛЕШНЕТ МАРКЕТИНГ ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-06-292011-12-16
55Бајк Експрес Диливери ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2010-05-252013-05-31
56ИМПЕГНА ДООЕЛ СкопјеУкината Стандардна дозвола2009-04-152009-07-28
57ИНФОФАКС Тони ДООЕЛ експорт импортУкината Стандардна дозвола2010-01-252010-12-31
58КАРГО ПЛУС увоз-извоз ДООЕЛ БитолаУкинато Одобрение2009-02-092011-10-17
59ПОТРЧКО ДООЕЛ СкопјеУкинато Општо овластување2011-03-312011-12-31
60КУРИР ЕКСПРЕС ДООЕЛ ПрилепУкинато Општо овластување2014-05-162017-10-12
61Глобко логистик ДООЕЛ СкопјеУкинато Општо овластување2014-06-302018-12-25
62ДМ-Компани увоз-извоз ДООЕЛ ПрилепУкинато Општо овластување2013-01-252016-12-31
63ДЕЛИВЕРИ ФИЛИП ДООЕЛ ПрилепУкинато Општо овластување2014-04-102018-12-31
64Моја пошта ДООЕЛУкинато Општо овластување2012-09-282013-12-10
65ВИЗАРД ДЕЛИВЕРИ ДОО СкопјеУкинато Општо овластување2015-02-122017-12-31
66Казабланка Џокер ДООЕЛ БитолаУкинато Општо овластување2014-03-172017-06-16
67ВАШ КУРИР ДОО СкопјеУкинато Општо овластување2016-05-302017-03-07
68СКОПЈЕ ВЕЛОСИПЕДИСТ ДООЕЛ СкопјеУкинато Општо овластување2014-08-252018-12-25
69ЈДМ ПОСТ ЛОГИСТИКС ТетовоУкинато Општо овластување2016-02-032019-08-21
70ИН ТАКСИ ДОО - Подружница 6 ИН ПОШТАУкинато Општо овластување2013-04-302015-06-01

Печати Е-пошта