Кампањата за подигнување на јавната свест

На 26 ноември 2012 година Агенцијата за пошти вo Best Western –Хотел Турист во Скопје, со почеток во 11:30 часот одржа прес-конференција на тема ,,Право на приговор “.
Конференцијата имаше за цел да ја информира јавноста за можностите кои стојат пред корисниците на поштенски услуги во доменот на нивните права за остварување на поефикасна и трајна услуга од страна на давателите на поштенски услуги.
На овој настан беа промовирани активностите на Агенцијата за пошти кои имаат за цел да ги поттикнат корисниците во поголем број да го користат своето законско право на приговор.

Презентацијата од прес-конференцијата може да ја превземете тука

Слики може да се видат тукаsliki

Печати Е-пошта

Додади коментар


Security code
Нов код