• Почетна
  • Легислатива
  • Правилник за задолжителните елементи на општите услови за обезбедување на поштенски услуги

Правилник за задолжителните елементи на општите услови за обезбедување на поштенски услуги

Превземи тукаpdf ("Службен весник на Република Македонија" број 173 од 15.12.2011)

Печати Е-пошта