Омни Деливери ДОО Скопје

Image
Omni D
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
16.07.2020
Активен од
16.07.2020
Подрачје
Подрачје на град Скопје
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
пакети (до 10кг)
Услуги
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул.Манапо бр.3-1/51, Скопје
Адреса-седиште
Бул.Партизански Одреди бр.64 А/1-8, Скопје
Мобилен
072/309-511
Е-пошта
contact@blink.com.mk
Веб
www.blink.com.mk/
Адреса за рекламации
ул.Манапо бр.3-1/51, Скопје
Телефон за рекламации
072/309-511
Е-пошта за рекламации
contact@blink.com.mk
Активна лиценца
Активна