Печати

Како технологијата ги спаси ѕвездите на калиграфијата

Некои велат дека технологијата го убива ракописот, но тоа е погрешна констатација. Нова генерација на калиграфи ги користат социјалните медиуми за да развијат аналогија на уметноста на калиграфијата во дигиталниот свет.

Преземено од BBC,

Линк од BBC

Додади коментар


Security code
Нов код

TOP