АБЦ Пост ТП Гостивар

Image
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
06.04.2017
Активен од
06.04.2017
Подрачје
Подрачје на општините Тетово и Гостивар
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
Услуги
Препорачани услуги
Курирски услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул.Браќа Ѓиноски бр.48 1230 Гостивар
Адреса-седиште
1230 Гостивар
Телефон
075 400 763
Е-пошта
infoabcpost@gmail.com
Адреса за рекламации
ул.Браќа Ѓиноски бр.48
Телефон за рекламации
075 400 763
Е-пошта за рекламации
infoabcpost@gmail.com
Активна лиценца
Активна