Интернешенел меил деливери-ИМД ДООЕЛ Скопје

Број на лиценца
28
Image
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
09.01.2018
Активен од
09.01.2018
Подрачје
Подрачје на град Скопје
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
поштенски пратки (над 2кг)
пакети (до 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Курирски услуги
Експресни услуги
Други услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул. Анкарска бр/229А/1-23 1000 Скопје
Адреса-седиште
1000 Скопје
Телефон
023098098
Мобилен
072233800
Е-пошта
pratka@imdskopje.mk
Телефон за рекламации
023098098
Е-пошта за рекламации
pratka@imdskopje.mk
Активна лиценца
Активна