МЕРЏАНОСКИ ТП - Тетово

Image
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
30.06.2012
Активен од
30.06.2012
Подрачје
Подрачје на општините Тетово и Гостивар
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
Услуги
Препорачани услуги
Курирски услуги
Адреса-регистрирано седиште
Јане Сандански 71/2 1200 Тетово
Адреса-седиште
1200 Тетово
Телефон
044/ 353544
Мобилен
078 224005
Е-пошта
v_merxanovski@yahoo.com
Активна лиценца
Активна