ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје

Image
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
09.06.2016
Активен од
13.07.2015
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
поштенски пратки (над 2кг)
пакети (до 10кг)
пакети (над 10кг)
пакети (до 20кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
Пролет бр.31 Центар Скопје 1000 Скопје
Адреса-седиште
Пролет 31 Центар Скопје 1000 Скопје и Благоја Стефковски бр.30 Скопје Гази Баба
Телефон
023246995
Мобилен
071 303 442
Е-пошта
postexpressmacedonia@gmail.com
Веб
http://www.postexpress.mk
Адреса за рекламации
Пролет 31 Центар Скопје 1000 Скопје и Благоја Стефковски бр.30 Скопје Гази Баба
Телефон за рекламации
02312553 072 279 235
02 15 200
Е-пошта за рекламации
reklamacii@postexpres.mk
Активна лиценца
Активна