ПРОЛОГИС сервис ДООЕЛ Скопје подружница ПРОЛОГИС СЕРВИС сервис

Image
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
07.02.2014
Активен од
07.02.2014
Подрачје
Подрачје на град Скопје
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
пакети (до 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
бул. Кузман Јосифовски - Питу 28А лок.2 1000 Скопје
Адреса-седиште
ул. Петар Манџуков бр.14/5-13 ТЦ Живко Брајковски Бутел 1000 Скопје
Телефон
071331867
Мобилен
071331967
Е-пошта
prologisservis@gmail.com
Адреса за рекламации
ул. Петар Манџуков бр.14/5-13 ТЦ Живко Брајковски Бутел
Активна лиценца
Активна