Почетна

Печати
 Во организација на глобалниот синдикат UNI Post & Logistics, Фондацијата Фридрих Еберт и Синдикатот на поштенксите и телекомуникациските работници на Македонија на 16.03.2010 година во конференциската сала на хотел Арка се одржа тркалезна маса на тема „Либерализација на поштенските услуги на пазарот во Република Македонија според директивите на Европска Унија“

Директорот на Агенцијата за пошти господинот Влатко Атанасоски одржа говор на тема "Очекувања од либерализацијата и практични искуства од ЕУ; Анализа на задоволството на потрошувачите" кој може да го проследите тука. Слики од тркалезната маса може да видете тука.

TOP