Балкан-Пост ДОО Скопје

Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
25.11.2019
Активен од
25.11.2019
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
пакети (до 10кг)
пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
Ул.1551 бр.1 Визбегово-Бутел
Адреса-седиште
Ул.1551 бр.1 Визбегово-Бутел
Телефон
078 413 413
Мобилен
071 413 413
Е-пошта
postabalkan@gmail.com
Адреса за рекламации
Ул.Марко Крале бр.28 А, Скопје - Бутел
Телефон за рекламации
076/228-222
Е-пошта за рекламации
postabalkan@gmail.com
Активна лиценца
Активна