ЕУРО-ЕНЕРЏИ ДООЕЛ- Подружница ЕУРО КАРГО Тетово

Image
Euro Kargo
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
01.12.2020
Активен од
01.12.2020
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
пакети (до 10кг)
пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Курирски услуги
Експресни услуги
Други услуги
Пратки со откупнина
Адреса-регистрирано седиште
ул.181 бр.26 Тетово
Адреса-седиште
ул.Клуково бр.101
Мобилен
078 459 459
078 465 465
Е-пошта
info@eurokargo.mk
Веб
eurokargo.mk
Адреса за рекламации
ул.181 бр.26 Тетово и ул.Клуково бр.1, Тетово
Телефон за рекламации
078 459 459
078 465 465
Е-пошта за рекламации
info@eurokargo.mk
Активна лиценца
Активна