ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО - Подружница ФАЛКОН ЛОГИСТИК КУРИР(ФЛЦ) СКОПЈЕ

Image
Logo Falcon Logicstic courier
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
24.07.2019
Активен од
24.07.2019
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Поштенски пратки писма (над 2кг)
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул.Босна и Херцеговина бр.3 Скопје Бутел 1000 Скопје
Адреса-седиште
ул.Благоја Стефковски бр.8 Скопје 1000 Скопје
Телефон
022600605
022522227
Е-пошта
info@flk.mk
Веб
www.flk.mk
Адреса за рекламации
ул.Благоја Стефковски бр.8
Телефон за рекламации
022600605
022522227
Е-пошта за рекламации
info@flk.mk
Активна лиценца
Активна