Интернешенел меил деливери-ИМД ДООЕЛ Скопје

Image
IMD LOGO
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
28.05.2020
Активен од
28.05.2018
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Поштенски пратки писма (над 2кг)
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул. Анкарска бр/29А/1-23 1000 Скопје
Адреса-седиште
ул. Анкарска бр/29А/1-23 1000 Скопје
Телефон
023098098
Мобилен
072 233 800
Е-пошта
pratka@imdskopje.mk
Веб
www.imdskopje.mk
Адреса за рекламации
ул. Анкарска бр/29А/1-23 1000 Скопје
Телефон за рекламации
023098098
072 233 800
Е-пошта за рекламации
imdskopje@gmail.com
Активна лиценца
Активна