М-Достава ДООЕЛ Скопје

Image
dostava[1].jpg
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
26.02.2018
Активен од
26.02.2018
Подрачје
Подрачје на град Скопје
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
поштенски пратки (над 2кг)
Услуги
Препорачани услуги
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул.Волгоградска бр.3-40 Скопје Карпош
Адреса-седиште
ул.Метрополит Теодосиј Гологанов бр.59/1 локал 003 Скопје
Телефон
023120092
Мобилен
070 245 193
Е-пошта
mdostava@gmail.com
Адреса за рекламации
ул. 164 бр.46 Скопје, Центар (кружен тек кај хотел Континентал)
Телефон за рекламации
023120092
Е-пошта за рекламации
reklamaciimdostava@gmail.com
Активна лиценца
Активна