МЕКС ПОШТА ДОО СКОПЈЕ

Image
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
18.07.2019
Активен од
18.07.2019
Подрачје
Град Скопје, Тетово, Гостивар и Куманово
Пратки
пакети (до 10кг)
пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул.Јадранска Магистрала бр.135 Скопје 1000 Скопје
Адреса-седиште
ул.Јадранска Магистрала бр.135 Скопје 1000 Скопје
Телефон
075 301 172
Мобилен
075 301 172
Е-пошта
Веб
www.mex.mk
Адреса за рекламации
ул.Јадранска Магистрала бр.135 Скопје
Телефон за рекламации
075 301 172
075 301 435
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна