Известување до корисниците на АД„Пошта на Северна Македонија“ – Скопје

Согласно последните мерки на Владата на Република Северна Македонија, кои се однесуваат на забраната за движење од 20:00 часот до 05:00 часот наутро, на територијата на целата држава, од 06 до 20 април, давателот на универзалната услуга - АД„Пошта на Северна Македонија“ – Скопје, ги известува своите корисници дека сите поштенски единици кои досега работеа до 20:00 часот, од 06.04.2021 година ќе работат до 18:00 часот.  

Известувањето на следниот линк:

https://www.posta.com.mk/%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%83%d0%…