Б ПОСТ ДООЕЛ Скопје -Подружница Б ПОСТ Скопје

Image
B POST
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
06.05.2021
Активен од
06.05.2021
Подрачје
Внатрешен и меѓународен сообраќај
Пратки
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Експресни услуги
Друго
Пратки со откупнина
Адреса-регистрирано седиште
ул.Качанички пат бр.130/ Индустриска зона Визбегово-Скопје
Адреса-седиште
ул.Качанички пат бр.113/3 Индустриска зона Визбегово-Скопје
Телефон
071 413 413
Мобилен
071 413 413
Е-пошта
Веб
www.bpost.mk
Адреса за рекламации
ул.Качанички пат бр.113/3 Индустриска зона Визбегово-Скопје
Телефон за рекламации
071 413413
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна