АНФИЛЕНД ДООЕЛ увоз извоз- за подружница БРЗА ПОШТА број еден Скопје

Image
Брза Пошта Анфиленд
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
11.01.2019
Активен од
11.01.2019
Подрачје
Подрачје на град Скопје
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Поштенски пратки писма (над 2кг)
Услуги
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул. Видео Смилевски Бато бр.51/1-4 Скопје 1000 Скопје
Адреса-седиште
ул.Бојмија бр.8/2-локал 4 Скопје 1000 Скопје
Телефон
022401001
Е-пошта
Веб
brza-posta.mk
Адреса за рекламации
ул.Бојмија бр.8/2-локал 9 Скопје
Телефон за рекламации
022401001
070 222 411
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна