БАЛКАН ДЕЛИВЕРИ СЕРВИС ДОО Скопје

Image
bds[1].jpg
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
23.01.2015
Активен од
03.01.2015
Подрачје
Подрачје на град Скопје
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
поштенски пратки (над 2кг)
пакети (до 10кг)
пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул.Маџир Маало бр.36/5 Скопје 1000 Скопје - Центар
Адреса-седиште
1000 Скопје - Центар
Телефон
02 5113 713
Мобилен
070 383 673
Е-пошта
bdeliveryservice@gmail.com
Веб
http://bds.mk/
Адреса за рекламации
ул.Маџир Маало бр.36/5 Скопје
Телефон за рекламации
02 5113 713
Активна лиценца
Активна