ДМ Јосифоски ДООЕЛ Прилеп

Image
dm-josifoski-logo[1].jpg
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
23.03.2017
Активен од
23.03.2017
Подрачје
Подрачје на општините Прилеп и Крушево
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Адреса-регистрирано седиште
ул.Димче Антулески бр.14 1000 Прилеп
Адреса-седиште
ул.11ти Октомври бр.1
Телефон
077 833 166
Е-пошта
Адреса за рекламации
ул.11ти Октомври бр.1
Телефон за рекламации
077 833 166
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна