ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје

Image
logo els
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
21.06.2019
Активен од
02.04.2018
Подрачје
Внатрешен и меѓународен сообраќај
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
поштенски пратки (над 2кг)
пакети (до 10кг)
пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
бул. Партизански Одреди бр.17 -лок.3Скопје – Центар 1000 Скопје
Адреса-седиште
15-ти Корпус бр.1 Скопје
Телефон
023177744 , 13-990 , 15-990
Мобилен
071 377 744
071 377 711
Е-пошта
info@els.mk
Веб
www.els.mk
Адреса за рекламации
бул. Партизански Одреди бр.17 Скопје – Центар локал 3
Телефон за рекламации
023177744
071 377 744 ; 071 377 711
Е-пошта за рекламации
naracki@els.mk
Активна лиценца
Активна