Интернешенел меил деливери-ИМД ДОО Скопје

Image
IMD LOGO
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
28.05.2020
Активен од
28.05.2018
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Поштенски пратки писма (над 2кг)
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул. Анкарска бр/29А/1-23 1000 Скопје
Адреса-седиште
Бул.Метрополит Теодосиј Гологанов бр.96-2/8 Скопје
Телефон
023098098
Мобилен
072 233 800
Е-пошта
Веб
www.imdskopje.mk
Адреса за рекламации
Бул.Метрополит Теодосиј Гологанов бр.96-2/8 Скопје
Телефон за рекламации
023098098
072 233 800
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна