МЕКС ПОШТА ДОО СКОПЈЕ

Image
Meks posta
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
18.07.2019
Активен од
18.07.2019
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Друго
Пратки со откупнина
Адреса-регистрирано седиште
ул.Вангел Нечевски бр.14 Визбегово,Бутел
Адреса-седиште
ул.Вангел Нечевски бр.14 Визбегово,Бутел
Телефон
075 301 172
Мобилен
075 301 172
Е-пошта
Веб
www.mex.mk
Адреса за рекламации
ул.Вангел Нечевски бр.14 Визбегово,Бутел
Телефон за рекламации
075 301 172
075 301 435
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна