МИК-МИК ДООЕЛ Скопје

Image
МИК-МИК ДОСТАВА НА ВРЕМЕ БЕДА
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
23.02.2023
Активен од
03.09.2020
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Поштенски пратки писма (над 2кг)
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Обични писма
Друго
Достава лично на рака (track and trace) за писма
Поврзани услуги за пакети(пратки со откуп,повратен документ,испорака во определена временска рамка)
Адреса-регистрирано седиште
Бул.Киро Глигоров бр.4, Скопје-Гази Баба
Адреса-седиште
Бул.Киро Глигоров бр.4зграда 1 влез 2 кат приземје, Скопје-Гази Баба
Телефон
076 278 278
Мобилен
076 278 278
Е-пошта
Адреса за рекламации
Бул.Киро Глигоров бр.4 зграда 1 влез 1 кат 5 , Скопје-Гази Баба
Телефон за рекламации
076 278 278
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна