УРБАН ДЕЛИВЕРИ СЕРВИС ДОО Скопје

Image
Urban Delivery Skopje
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
02.10.2020
Активен од
02.10.2020
Подрачје
Подрачје на град Скопје
Пратки
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Курирски услуги
Експресни услуги
Друго
Пратки со откупнина
Адреса-регистрирано седиште
ул.Њуделхиска бр.2-2/локал 2 Скопје-Карпош
Адреса-седиште
ул.Њуделхиска бр.2-2/локал 2 Скопје-Карпош
Телефон
071304580
Мобилен
071353232
Е-пошта
Адреса за рекламации
ул.Њуделхиска бр.2-2/локал 2 Скопје-Карпош
Телефон за рекламации
071304580
071353232
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна