Брза пратка ДОО Скопје

Image
брза пратка
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
14.04.2015
Активен од
30.04.2010
Подрачје
Внатрешен и меѓународен сообраќај
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
поштенски пратки (над 2кг)
пакети (до 10кг)
пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул.Кеј 13-ти Ноември бр.12-ГТЦ/локал 42 Скопје Центар
Адреса-седиште
ул.Кеј 13-ти Ноември бр.12-ГТЦ/локал 42 Скопје Центар
Телефон
+389 75 333 068
Е-пошта
kargo@brzapratka.com
Веб
http://www.brzapratka.com
Адреса за рекламации
ул.Благоја Стефковски бр.34 Скопје
Телефон за рекламации
080022200
Е-пошта за рекламации
prijavi@brzapratka.com
Активна лиценца
Активна