ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДОО Скопје

Image
logo els
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
21.06.2019
Активен од
02.04.2018
Подрачје
Внатрешен и меѓународен сообраќај
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Поштенски пратки писма (над 2кг)
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
бул. Партизански Одреди бр.17 -лок.3Скопје – Центар 1000 Скопје
Адреса-седиште
15-ти Корпус бр.1 Скопје
Телефон
023177744 , 13-990 , 15-990
Мобилен
071 377 744
071 377 711
Е-пошта
Веб
www.els.mk
Адреса за рекламации
бул. Партизански Одреди бр.17 Скопје – Центар локал 3
Телефон за рекламации
023177744
071 377 744 ; 071 377 711
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна