НОВА ПОШТА ДООЕЛ Скопје

Image
nova_posta_logo[1].jpg
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
11.11.2015
Активен од
11.11.2015
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Поштенски пратки писма (над 2кг)
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Адреса-регистрирано седиште
ул.1550 бр.50 Бутел Скопје
Адреса-седиште
ул.1550 бр.50 1000 Бутел- Скопје
Телефон
02 313 8888
Мобилен
078 487 788
Е-пошта
Веб
www.novaposta.mk
Адреса за рекламации
ул.1550 бр.50 Бутел
Телефон за рекламации
023138888
078 888 855 ; 078 487 788
Е-пошта за рекламации
Активна лиценца
Активна