ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје

Image
post-express-delivery-unlimited
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
09.06.2016
Активен од
13.07.2015
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
поштенски пратки (до 2кг)
поштенски пратки (над 2кг)
пакети (до 10кг)
пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Обични писма
Други услуги
Пратки со откупнина и нотарски,извршителски,судски,писма од управна постапка
Адреса-регистрирано седиште
Пролет бр.31 Центар Скопје 1000 Скопје
Адреса-седиште
ул.Миодраг Илиќ бр.1Б Гази Баба Скопје
Телефон
023125553
Мобилен
072279235
Е-пошта
postexpressmacedonia@gmail.com
Адреса за рекламации
Пролет бр.31 Центар Скопје 1000 Скопје и ул.Миодраг Илиќ бр.1Б Гази Баба Скопје
Телефон за рекламации
02 3125 553
02 15 200
Е-пошта за рекламации
reklamacii@postexpres.mk
Активна лиценца
Активна