ВИА ПОСТ ДООЕЛ Скопје

Image
NOVO LOGO VIA
Активна
Тип на дозвола
Општо овластување
Последна дозвола издадена на
08.06.2021
Активен од
08.06.2021
Подрачје
Цела територија на Република Северна Македонија
Пратки
Поштенски пратки писма (до 2кг)
Поштенски пратки писма (над 2кг)
Поштенски пратки пакети (до 10кг)
Поштенски пратки пакети (над 10кг)
Услуги
Препорачани услуги
Пратки со означена вредност
Курирски услуги
Експресни услуги
Обични писма
Друго
Пратки со откупнина
Адреса-регистрирано седиште
ул. Натанаил Кучевишки бр. 4 Скопје - Бутел
Адреса-седиште
ул. Босна и Херцеговина бр. 7А Скопје
Телефон
076 222 622
075 406 627
Е-пошта
info@viapost.delivery
amar@viapost.delivery
Веб
www.viapost.delivery
Адреса за рекламации
ул. Босна и Херцеговина бр. 7А Скопје
Телефон за рекламации
076 222 622
Е-пошта за рекламации
info@viapost.delivery
Активна лиценца
Активна